ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Βασιλική Φούρα ιδρυτής του γραφείου, ξεκίνησε την λειτουργία του γραφείου με έδρα την Πάτρα το έτος 2000 . Το 2010 ανέλαβε το γραφείο η Βραχά Νικολέττα, Οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Παντείου Πανεπιστημίου. Σήμερα η δραστηριότητα επεκτείνεται σε όλη την Δυτική Ελλάδα , καθώς και την Αττική για τον εκτελωνισμό οχημάτων .

Στόχος του γραφείου είναι να εξυπηρετεί τον κάθε ιδιώτη και επαγγελματία του είδους, σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, το δίκυκλο και τα μηχανήματα έργου. Επίσης τα διπλώματα οδήγησης, το ΠΕΙ, το ADR κ.λ.π, καθώς επίσης και άλλες διαδικασίες όπως είναι το ΚΤΕΟ, η Ασφάλεια οχημάτων και γενικά κάθε τι που έχει σχέση με το αυτοκίνητο και τον οδηγό.

Αναλαμβάνουμε τον ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ των οχημάτων εμπόρων – εισαγωγέων αυτοκινήτων, στην Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να παρέχουμε μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας και ταυτόχρονα την μείωση του κόστους. Αφού παρέχουμε πακέτο πολλαπλών παροχών κατόπιν συμφωνίας.

Αναλαμβάνουμε την έναρξη και την τήρηση βιβλίων σε αυτοκινητιστές και εμπόρους οχημάτων καθώς επίσης τυχών φορολογικές εργασίες που προκύπτουν.

Το γραφείο στα πλαίσια της βελτίωσης της προσφοράς και στην διεύρυνσης των προσφερομένων υπηρεσιών, συνεργάζεται με Λογιστικά και Ασφαλιστικά γραφεία σε πολλά μέρη της Ελλάδος καθώς και Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, Συνεργαζόμαστε με πολλούς εμπόρους – εισαγωγείς οχημάτων, σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά. Επαγγελματίες οδηγούς και Μεταφορείς οχημάτων, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επίσης μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σωστά, για τις διαδικασίες σε φορολογικά θέματα σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο και αφορά (έκδοση τιμολογίων, περιπτώσεις καταβολής ΦΠΑ αυτοκίνητου στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, αποφυγή διπλής φορολόγησης, για εμπόρους και επαγγελματίες κατά την εισαγωγή αυτοκινήτου με και χωρίς ΦΠΑ. Προβλεπόμενα δικαιολογητικά και έγγραφα, για εκτελωνισμό και νέα ταξινόμηση εισαγομένων και μη αυτοκινήτων, καθώς και για κάθε περίπτωση έκδοση στοιχειών και δικαιολογητικών που αφορούν το αυτοκίνητο).

 Μέσα από την σελίδα μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζουμε σε νέες συνεργασίες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία και να λύσουμε τυχόν απορίες που σας απασχολούν, σε θέματα αυτοκινήτου, ανεξάρτητα αν είστε πελάτης ή όχι.

 Η Υπεύθυνη του Γραφείου
 Βραχά Νικολέττα